Novosti

Petak, 02 Lipanj 2017 00:00

KIMI COMMERCE d.o.o. – novi poslovni objekt u zoni

U svibnju 2017.g. započela je izgradnja još jednog novog gospodarskog objekta u zoni.

Na zemljištu površine 3.871 m² koje se nalazi na platou oznake C 1 odnosno nasuprot objekata PLINACRO i RIJEKATRANS, tvrtka KIMI COMMERCE d.o.o. započela je izgradnju proizvodno-prodajnog centra.

Građevina je složenog i pravilnog oblika dimenzija 37 × 30metara, sastoji se od prizemlja i dvije etaže maksimalne visine do 12 metara, a ukupna bruto razvijena površina je 2.464 m².
U prizemnom dijelu objekta smješteno je skladište za potrebe skladištenja keramike i sanitarne opreme, proizvodni dio za obradu keramike (rezanje, brušenje), kao i galerija. Pored stubišta, komunikacija između etaža predviđena je dizalom.

Na 1. etaži predviđen je uredski prostor uprave, sanitarni čvor i galerijski prostor, doke je na 2. etaži projektiran izložbeni prostor za izlaganje sanitarne opreme, te zasebne sanitarije za posjetitelje i osobe s invaliditetom.

Okoliš objekta kvalitetno će se urediti kao manipulativne, parkirne i zelene površine. Ukupan broj parkirnih mjesta je 45 od čega su tri mjesta predviđena za osobe s invaliditetom.
Treba naglasiti da cjelokupnu izgradnju i opremanje objekta koja iznosi 13.442.386,19 HRK sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 6.335.966,17 HRK.

Tvrtka KIMI COMMERCE d.o.o. osnovana je još 1992.g. i svojim dugogodišnjim radom u trgovini na veliko i malo keramičkim pločicama, sanitarijama i opremom za kupaonice stekla je prepoznatljivo ime u svojoj djelatnosti kako u našoj, tako i u susjednim županijama.

Cjelokupan asortiman keramičkih pločica uvoze direktno iz Italije i Španjolske. Dosadašnji rad, a i poslovanje u novom objektu čiji se završetak očekuje na jesen, osmišljen je u razvoju projekta da svojim klijentima na jednom mjestu ponude sve što im je potrebno za kvalitetno opremanje njihovog životnog prostora. Među tvrtkama s kojim posluju svakako treba istaknuti Ceramicu Del Concu - talijanskog proizvođača koji je među prvima uveo novu tehnologiju u proizvodnji porculanskog gresa. Kvalitetu Del Concinih proizvoda danas garantira oznaka kvalitete UNI.

Više informacija o tvrtki KIMI COMMERCE d.o.o. možete pogledati na www.kimicommerce.hr

kimi01