Novosti

Ponedjeljak, 09 Listopad 2017 00:00

SIGNAlinea d.o.o. dovršava svoj objekt

Tvrtka Signalinea d.o.o. specijalizirana je za radove izvođenja horizontalne i vertikalne prometne signalizacije, nabavu i montažu odbojne ograde te isporuku i ugradnju prometne opreme.

Osnovana je 2003.g. i u kontinuiranom je razvoju, što je zahtijevalo izgradnju odgovarajućeg objekta u kojem će nastaviti poslovanje.

Industrijsku zonu Bakar na Kukuljanovu prepoznali su kao dobro mjesto za izgradnju svoje gospodarske građevine koja će ubuduće biti i sjedište društva. U kratkom vremenskom periodu izgradili su poslovnu zgradu u kojoj će se pored uredskih prostorija uprave društva nalaziti radionica i servis opreme i signalizacije.

Objekt se nalazi na zapadnom dijelu zone do kojeg se dolazi prometnicom koja se odvaja na kružnom toku između Lesnine i Lidla 500 metara u smjeru zapada. Objekt je pravokutnog oblika dimenzija 34 × 19 m, bruto razvijene površine 861 m² i maksimalne visine 8,00 metara.

Površina građevinske čestice je 2.800 m², direktno je povezana na prometnicu i kompletnu infrastrukturu, ograđena je ogradnim odnosno potpornim zidovima. Veći dio parcele je asfaltiran i služiti će kao parkirna i manipulativna površina, dok će 14,00 % parcele biti zelena površina, a upravo je u tijeku hortikulturno uređenje. Tehnički prijem objekta je zakazan 16. listopada 2017.g. a potom slijedi otvaranje i početak rada.

Više o društvu potražite na www.signalinea.hr

Svim djelatnicima društva želimo dobrodošlicu u našu zonu i uspješno poslovanje u novim prostorima.