Novosti

Četvrtak, 26 Rujan 2019 00:00

Namještaj Mima d.o.o. gradi novi salon namještaja uz glavnu prometnicu u zoni

Neposredno uz glavnu prometnicu u zoni službene oznake ŽC 5205, između trgovačkog centra LIDL i tvrtke VARGON d.o.o., započela je izgradnja novog gospodarskog objekta od strane investitora NAMJEŠTAJ MIMA d.o.o.

Tvrtka NAMJEŠTAJ MIMA d.o.o. osnovana je još prije gotovo 30 godina, sjedište ima u Puli a trenutno posluje na više od 10 lokacij

a u Hrvatskoj, u kojima zapošljavaju oko 170 zaposlenika. Društvo i sada posluje u Industrijskoj zoni Kukuljanovo u okviru trgovačkog centra PEVEC, do preseljenja u vlastiti trgovački centar.
Prema glavnom projektu izrađenom od društva ARHIMED d.o.o. Pula, glavni projektant Dragan Bojić - ovlašteni arhitekt, na zemljištu površine 5.337 m² osmišljen je moderan trgovački centar visine 12,00 metara, koji se prostire na tri etaže (Po+Pr+1), ukupne bruto razvijene površine 6.390 m².

Podrum građevine je u potpunosti namijenjen parkiranju a isti je stubištem i liftom povezan s prodajnim dijelom koji se nalazi u prizemlju i na katu. Glavni ulaz u centar je sa zapadne strane na prizemnu etažu koja pored prodajnog dijela sadrži i sanitarije odnosno ured voditelja centra i vatrodojavnu centralu. Na katu se pored prodajnog prostora nalaze i prostorije za zaposlenike; sanitarije i garderobe za presvlačenje.

Ukupan broj parkirališnih mjesta je 91 a okoliš građevine će se hortikulturno urediti s niskim zelenilom u površini većoj od 10% građevinske čestice.

Novi objekt tvrtke NAMJEŠTAJ MIMA d.o.o. će po završetku izgradnje otvoriti priliku za dodatna zapošljavanja a svakako će svojim atraktivnim izgledom oplemeniti jedan od rijetkih neiskorištenih i neuređenih prostora uz centralnu prometnicu u zoni.

Kukuljanovo 361, 51227 Kukuljanovo
Tel. +385 51 252 845
mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. web: www.namjestaj-mima.hr