Novosti

Četvrtak, 12 Prosinac 2019 00:00

Pogledajte novi promotivni film naše zone

Stara izreka da slika govori više nego tisuću riječi, bila je nit vodilja pri izradi novog promotivnog filma o Industrijskoj zoni Bakar na Kukuljanovu.

Kroz film se u svega 4 minute pokušalo na jedan atraktivan način, snimkama iz zraka, direktno sa gradilišta mnogobrojnih gospodarskih objekata i novih prometnica, kao i krupnim kadrovima raznih djelatnosti, dočarati konstantan dinamičan razvoj zone.

Svim potencijalnim investitorima zona je u filmu uz impresivne snimke predstavljena i opisno u obliku podnaslova koji u kratkim crtama daju sve osnovne podatke o zoni i Gradu Bakru na čijem se području zona nalazi i koji je ujedno vlasnik Industrijske zone d.o.o., odnosno našeg društva koje upravlja zonom. Upečatljivim kadrovima Grada Bakra s morske strane i zone u njenom zaleđu koja se kontinuirano širi, prezentira se kompletna slika prostora koji u novije vrijeme postaje uistinu gospodarsko središte hrvatskog primorja.

Novim ulagačima se kroz film daju kvalitetne informacije o najvećoj i najuređenijoj zoni u RH, njenom izuzetnom geostrateškom položaju, odličnoj prometnoj povezanosti i u konačnici o svim pogodnostima koje se pružaju i koje sve više prepoznaju mnogobrojni gospodarstvenici kako iz zemlje, tako i iz inozemstva.

BUDITE I VI DIO NAJVEĆE I NAJUREĐENIJE ZONE U HRVATSKOJ !!