Novosti

Utorak, 16 Prosinac 2014 00:00

Fero-Term započeo izgradnju poslovne građevine

Industrijska zona Bakar Kukuljanovo postati će „bogatija“ za još jedan poslovni subjekt.

U radnoj zoni R-27 započela je izgradnja gospodarske građevine čija je namjena skladišna i trgovačka djelatnost.

Investitor je tvrtka FERO-TERM koja danas putem čak osamnaest prodajno izložbenih centara diljem cijele Hrvatske svojim klijentima nudi vrhunske proizvode iz asortimana keramičkih pločica, kupaonske i sanitarne opreme te opreme za grijanje i hlađenje kao i asortiman solarne tehnologije za pripremu tople sanitarne vode.

Površina građevinske čestice na kojoj je započela izgradnje je 4.978 m², bruto površina objekta iznosi 3.024 m² a ukupna visina građevine katnosti P+1 iznosi 11 m.
Ponuda kompanije Fero-Term obuhvaća najnovije tehnologije koje podrazumijevaju visoku energetsku učinkovitost, a koja je neizostavan preduvjet suvremenog ekonomskog ustrojstva svijeta. O atraktivnosti i kvaliteti ponude kompanije Fero- Term svjedoči sve veći broj klijenata koji tako s punim povjerenjem prepuštaju delikatan zadatak opremanja svog životnog prostora.

Kompanija Fero-Term je tijekom 20-godišnjeg uspješnog poslovanja postala brand kojem se s povjerenjem obraća veliki broj kupaca u trenutku kada se upuštaju u avanturu uređenja doma.

Kontinuiranom edukacijom djelatnici društva prate najnovije tehnologije i trendove  koje predstavljaju  u  svojim izložbeno-prodajnim salonima i nude  isključivo vrhunske proizvode i usluge u području keramičkih pločica, sanitarne opreme i opreme za centralno i solarno grijanje. Otvaranjem poslovnica diljem Hrvatske uspješno je izgrađen prepoznatljiv imidž i tradicija kvalitete temeljeni na velikom broju zadovoljnih klijenata.

Završetak izgradnje objekta se očekuje do sredine 2015. godine.