Novosti

Ponedjeljak, 16 Ožujak 2015 00:00

VARGON d.o.o. širi svoje kapacitete

Vargon d.o.o., kao vodeći regionalni proizvođač plastičnih cijevi i spojeva za kućnu i uličnu primjenu, nastavlja s investicijama i ulaganjima u cilju poboljšanja uvjeta rada i podizanja kvalitete svojih proizvoda, prepoznatih kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu.

Uz postojeću tvornicu u Industrijskoj zoni Kukuljanovo, na adresi Kukuljanovo 352,  predviđena je izgradnja, odnosno  dogradnja  nove poslovne građevine u sklopu postojećeg proizvodnog pogona. Radi se o SKLADIŠNO-PROIZVODNOJ HALI, (srednja skladišta do 3000 m2 površine) za potrebe uskladištenja gotovih proizvoda, (kanalizacijske i vodovodne cijevi ), za potrebe razvoja i pripreme proizvodnje,   pomoćnih prostora prema potrebama proizvodnje, odnosno proizvodnog ciklusa u   tvornici, te pakiranja gotovih proizvoda i paletiziranja za otpremu i transport do potrošača.

Skladišno proizvodni prostori se predviđaju organizirati na način da se gotovi proizvodi skladište djelomično na podu, a najvećim dijelom u regalima visine do 6.00 m koji će biti smješteni u površini ostalog dijela hale. Dovoz, utovar i istovar  uskladištenih proizvoda, predviđa se viljuškarima do istovara ili utovara u prijevozna sredstva.

Detaljnije o društvu VARGON d.o.o. pogledajte na  www.vargon.hr

Kontakt:
Adresa: Kukuljanovo 352, 51227 Kukuljanovo, HR-51227
Radno vrijeme: Ponedjeljak-petak: 8:00-16:00
Email adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Domaća prodaja: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Izvozni odjel: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Centrala: +385 51 251 800