Novosti

Srijeda, 15 Srpanj 2015 00:00

Fero-Term: otvorena nova poslovnica

Fero-Term, najveći hrvatski trgovački lanac kupaonske i sanitarne opreme, tehnologije za grijanje i hlađenje, otvorio je vrata svoje dvadesete poslovnice, u Industrijskoj zoni Bakar na Kukuljanovu. Novi prodajni prostor ima 3 tisuće četvornih metara, a u njemu se našlo osamnaest djelatnika.

U novootvorenom, modernom prostoru nudi se sve za opremanje doma, u ponudi je više od 200 svjetski poznatih brandova po najpovoljnijim cijenama. Već drugu godinu za redom Fero-Term je od strane kupaca i građevinske struke dobio medalju za najbolji omjer cijene i kvalitete.

Tvrtka Fero-Term vodeća je tvrtka u Hrvatskoj u svojoj djelatnosti, zapošljava više od 400 ljudi. Feroterm je osnovan u Zagrebu 1991. godine i prometnuo se u lidera u maloprodaji i veleprodaji keramičkih pločica, sanitarne opreme i opreme za centralno i solarno grijanje u Hrvatskoj. Ponuda kompanije Fero-Term obuhvaća najnovije tehnologije koje podrazumijevaju visoku energetsku učinkovitost, a koja je neizostavan preduvjet suvremenog ekonomskog ustrojstva svijeta.