Novosti

Subota, 25 Srpanj 2015 00:00

Otvorena benzinska pumpa Rijeka transa

Tvrtka na Kukuljanovu zaposlila 12 novih radnika, a poslovanje je počela kao obrt 2004. sa samo jednom cisternom.

U Industrijskoj zoni Bakar na Kukuljanovu jučer je svečano otvoren naftni terminal riječke tvrtke Rijeka trans d.o.o., u sklopu koje se nalazi i benzinska pumpa. Investicija je vrijedna više od 15 milijuna kuna.

- Završetkom ove značajne investicije naftnog terminala na području Industrijske zone Bakar, u sklopu kojeg je otvorena prva benzinska postaja, započinjemo novi poslovni smjer koji uključuje proširenje proizvodnog asortimana na prodaju svih vrsta naftnih derivata, ali isto tako proširujemo svoje prisustvo na području širom Hrvatske. Od danas smo sposobni pratiti i ispuniti sve potrebe naših sadašnjih ali i budućih klijenata u bilo kojem djelu Hrvatske. Rijeka trans je već odavno moderna i društveno odgovorna tvrtka koja se bavi prijevozom i prodajom naftnih derivata, a kojoj je cilj postati uvažen i poželjan poslovni partner koji djeluje na načelu poslovne izvrsnosti. Neprestano unaprjeđujemo kvalitetu svojih usluga i proizvoda kako bismo zadovoljili očekivanja svojih kupaca i poslovnih partnera uz odgovornost prema okolišu i svojim zaposlenicima, kazao je s jučerašnje svečanosti vlasnik Rijeka transa Igor Pranjić.

Važno je istaknuti da je ova tvrtka u startu na Kukuljanovu zaposlila 12 novih radnika, a poslovanje je počela kao obrt 2004. godine sa samo jednom cisternom.

- Zahvaljujem svim zaposlenicima Rijeka transa, koji su marljivo stvarali firmu i pomogli u realizaciji ove investicije. Velika hvala našim vjernim kupcima, koji su davno prepoznali našu odanost i prednost zadovoljenju njihovih potreba i poslovnih ciljeva. Uz naše zaposlenike i kupce, veliku ulogu u realizaciji navedene investicije imaju Županija Primorsko goranska, Grad Bakar i Industrijska zona Kukuljanovo. Bez podrške PGŽ i njihove subvencije kamata na kredit, teško da bi se ovakva investicija mogla završiti, kazao je Pranjić.