Novosti

Ponedjeljak, 11 Siječanj 2016 00:00

Potpisan ugovor s novim poslovnim subjektom

Po provedbi natječaja, ovih dana je potpisan  kupoprodajni ugovor s tvrtkom EUROmodul d.o.o., koja na zemljištu površine 13.655 m² u Industrijskoj zoni Bakar /Kukuljanovo/ planira izgraditi proizvodni pogon i u njemu zaposliti oko 100 radnika.

Zemljište je sukladno Urbanističkom planu uređenja radne zone R-27 označeno kao dio radnog platoa A3 i potpuno je komunalno pripremljeno, tako da je do zemljišta izveden priključak  na javnu prometnu površinu u kojoj se nalazi sanitarni i protupožarni vodovod, oborinska i fekalna kanalizacija, TK i elektroinstalacije, plinska mreža, kao i javna rasvjeta.

EUROmodul je vodeći proizvođač urbane i reklamne opreme, kontejnera i modularnih objekata u Europi s proizvodnjom Hrvatskoj (Rijeka) i Srbiji (Nova Pazova). Njihovi proizvodi mogu se naći na ulicama i gradskim trgovima diljem Europe i Svijeta. EUROmodul je dobio brojna priznanja za dinamičan razvoj i uspjeh u poslovanju, kao i za napredne inovacije i dizajn od svjetski poznatog i priznatog žirija, REDDOT product design 2010 i iFproduct design 2011! Tvrtka EUROmodul d.o.o. planira žurno ishoditi potrebnu dozvolu za gradnju svog novog gospodarskog objekta na Kukuljanovu, kako bi što prije započela s daljnjom proizvodnjom na radost svih klijenata i partnera širom svijeta. Više o društvu EUROmodul d.o.o. pogledajte na www.euromodul.hr