Novosti

×

Upozorenje

Nije uspjelo učitavanje XML datoteke

Sadržaj izdvojen po datumu: Prosinac 2016

U prosincu 2016.g. poduzetnička zona Kukuljanovo postaje bogatija za još jedan poslovni subjekt. Naime, tvrtka Ralu logistika d.o.o prepoznala je sve prednosti naše zone, te je nastavila svoj  investicijski ciklus izgradnjom nove gospodarske građevine. Na nekretnini označenoj kao k.č.br. 3263/12, k.o. Kukuljanovo, površine 3.392 m², započela je izgradnja hlađenog pretovarnog skladišta. Prostorno gledano, objekt se nalazi u Radnoj zoni R-27, zapadno od objekta tvrtke VULKAL odnosno iza objekta MUP-a, specijalne policije.

Objavljeno u Novosti

Prostor Industrijske zone Bakar na Kukuljanovu možda je u ovom trenutku najveće gradilište u Hrvatskoj, na kojem je trenutno u fazi realizacije dvadeset projekata vrijednih više od 100 milijuna eura.

ind zone

Objavljeno u Novosti
Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016 00:00

Zeleno i plavo: Manšped - Kukuljanovo

Manšped logistički div iz Kukuljanova. Manšped danas djeluje na tržištu EU i jugoistočne Europe uz podružnice s Sloveniji i Srbiji, s 220 zaposlenih i vlastiti vozni park od 170 teretnih vozila u domaćem i međunarodnom cestovnom prijevozu, logističko distributivnim centrom Manšped Kukuljanovo s više od 25.000m2 skladišnog prostora te vlastitim kontejnerskim terminalom...

mansped

Objavljeno u Novosti