Novosti

×

Upozorenje

Nije uspjelo učitavanje XML datoteke

Sadržaj izdvojen po datumu: Rujan 2016
Ponedjeljak, 26 Rujan 2016 00:00

Novi investitori nose i nova radna mjesta

Industrijska zona Bakar na Kukuljanovu ubrzano širi svoje poslovanje. Najveća i infrastrukturno najopremljenija zona u Hrvatskoj širi svoje poslovanje novim poslovnim subjektima, kojima su na raspolaganju platoi u čije komunalno uređenje Grad Bakar i Uprava Zone svake godine ulažu značajna sredstva. Više pročitajte u prilogu Novog lista.
zona primorski

Objavljeno u Novosti
Utorak, 06 Rujan 2016 00:00

Još devet parcela čeka poduzetnike

Činom potpisivanja ugovora u vrijednosti 5.300.000,00 kuna za izvođenje radova na izgradnji interne prometnice s infrastrukturom i platoa započeo je novi investicijski ciklus u Industrijskoj zoni na Kukuljanovu.

Za potrebe intenzivnijeg razvoja poduzetništva kao i malih i srednjih poduzeća u Industrijskoj zoni Kukuljanovo, neophodno je bilo krenuti u izgradnju platoa s internom prometnicom kao i pratećom infrastrukturom.

Ukupna površina zahvata iznosi 27.763 m2. Projektom je predviđena izgradnja potpornih zidova i ravnanje platoa, izgradnja interne ceste dužine 160m s pješačkim površinama te cjelokupne infrastrukture: sanitarni i protupožarni vodovod, odvodnja sanitarne i tehnološke otpadne vode, oborinska odvodnja, energetska i DTK instalacija te javna rasvjeta. Rok izvođenja radova iznosi 6 mjeseci.

Odabrani izvođač je Goran graditeljstvo d.o.o. iz Delnica, a ukupna vrijednost investicije iznosi 5.305.700,15 kn.

pocetak radova novi plato

Objavljeno u Novosti