Novosti

Sadržaj izdvojen po datumu: Travanj 2017
Utorak, 25 Travanj 2017 00:00

Novi list: Dvjestotinjak zaposlenih više

Osim novih poslovnih objekata, planirani su i sadržaji koji će dodatno upotpuniti ponude zone, poput dječjeg vrtića, vatrogasnog doma, te ugostiteljskih objekata i manjih poslovnih hotela kapaciteta do 80 ležajeva.

novilist poslovni

Objavljeno u Novosti
Ponedjeljak, 24 Travanj 2017 00:00

Poziv na 7. sjednicu Nadzornog odbora

Poziv na 7. sjednicu Nadzornog odbora t.d. Industrijska zona d.o.o. Bakar u srijedu 26. travnja 2017. g. s početkom u 16.00 sati u poslovnoj zgradi na Kukuljanovu. Dnevni red preuzmite u prvitku.

Objavljeno u Novosti

Predmet poziva: Jačanje međunarodne konkurentnosti MSP-ova olakšavanjem predstavljanja njihovih proizvoda/usluga međunarodnoj poslovnoj zajednici u inozemstvu i uvođenja proizvoda na novo, inozemno tržište te povećanja mogućnosti poslovne suradnje s inozemnim partnerima.

Cilj poziva: Povećati sposobnost hrvatskog gospodarstva za sudjelovanje na globalnim tržištima te pridonijeti povećanju udjela MSP-ova u ukupnom izvozu roba i usluga poboljšanjem uvjeta za njihov rad u međunarodnom okruženju.

Za više informacija preuzmite letak u privitku.

Objavljeno u Novosti
Ponedjeljak, 10 Travanj 2017 00:00

Stupio na snagu novi UPU Ind Zone Kukuljanovo

Na temelju odredbi Zakona o prostornom uređenju odnosno provedenog kompletnog propisanog postupka, dana 28. ožujka 2017 izvršena je ponovna javna rasprava o izmijenjenom Prijedlogu III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Bakra. Javni uvid u plansku dokumentaciju trajao je od 5. svibnja 2016.g. do 16. svibnja 2016.g.  Izmjene Prostornog plana Grada Bakra, kao plana višeg reda, preduvjet su izradi novog Urbanističkog plana uređenja Industrijske zone Kukuljanovo. Naime, nakon gotovo 15 godina od donošenja Urbanističkog plana uređenja Radne zone R-27 Kukuljanovo i Urbanističkog plana uređenja Radne zone R-29/I Kukuljanovo, pokazala se potreba za izmjenama i dopunama istih, kao i njihovim objedinjavanjem u jedinstveni urbanistički plan uređenja, a kako bi se postojećim i novim investitorima dodatno omogućilo lakše, brže i kvalitetnije poslovanje i izgradnja objekata od značaja za razvoj gospodarstva na području Grada Bakra. U narednih par mjeseci se očekuje provedba preostalih zakonom propisanih aktivnosti u cilju donošenja novog urbanističkog plana za područje zone.

Objavljeno u Novosti