Novosti

Sadržaj izdvojen po datumu: Ožujak 2018

Nakon provedenog natječaja za najam slobodnih poslovnih prostora u poslovnoj zgradi Industrijske zone d.o.o. na Kukuljanovu, sa poslovanjem u našoj zoni započeo je još jedan novi poslovni subjekt.

Tvrtka 4D-monitoring pruža integralna rješenja za tehničko praćenje objekata i upravljanje prostornim podacima, čiji pristup monitoringu i GIS-u obuhvaća cjelovitu paletu aktivnosti: od terenskog prikupljanja podataka o objektima, preko analize i modeliranja na temelju prikupljenih podataka, sve do izrade prostornih baza podataka, vizualizacije i u konačnici  implementacije softvera i edukacije.

Posebno se izdvajaju slijedeće usluge:  Rješenja u GIS-u, Terensko prikupljanje podataka infrastrukturnih objekata, VR 360°- virtualne šetnje, monitoring u građevinarstvu, te edukacija za GIS i CAD alate.

Kontakt:
4D - monitoring d.o.o. /u zgradi Industrijske zone d.o.o.
Adresa: Kukuljanovo 182/2, 51227 Kukuljanovo
Mob. +385 91 798 2486
mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. web: www.4d-monitoring.com

Objavljeno u Novosti

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta otvorilo Youtube kanal za edukativne i informativne sadržaje. Dostupni moduli na temu poziva „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta malih i srednjih poduzeća“

U Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta održana je informativna radionica na temu objave poziva „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta malih i srednjih poduzeća“.

Cjelokupan sadržaj radionice koja je održana u dva termina – 23. i 26. 2. 2018. godine dostupan je Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta: https://www.youtube.com/channel/UC3DachdOxv2vos5qHXp6SQQ.

Kako bismo potencijalnim prijaviteljima omogućili lakše snalaženje kroz sadržaj informativne radionice, isti je podijeljen na sljedeće module:
Uvod + Prezentacija UzP + Provedba
Uvjeti korištenja sustava eFondovi
Ispunjavanje Prijavnog obrasca
Investicijska studija
Horizontalna pitanja
Pitanja i odgovori (oba dana)

Poziv „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta malih i srednjih poduzeća“ vrijedan je 200 milijuna kuna, a namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzetnicima. Najniži iznos potpore je 500.000,00 kuna, a najviši 15 milijuna kuna.
Pozivom se potiču početna ulaganja u nove poslovne jedinice i/ili opremanje poslovnih jedinica, a svrha je jačati regionalnu konkurentnost MSP-a kroz razvoj identificiranih strateških djelatnosti industrije.

Cilj je omogućiti malim i srednjim poduzećima razvoj novih kompetencija, povećanje proizvodnje, povećanje izvoza i stvaranje novih radnih mjesta.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta do sada je kroz prethodne pozive slične namjene dodijelilo 260 potpora ukupne vrijednosti veće od milijardu kuna.

Objavljeno u Novosti

Početkom ove godine u poslovnoj zgradi Industrijske zone d.o.o. na adresi Kukuljanovo 182/2 (II. kat), započela je poslovanje tvrtka Pastorino inženjering d.o.o.

Objavljeno u Novosti

U prizemlju poslovne zgrade Industrijske zone d.o.o. održana je 8. ožujka 2018.g. konferencija za medije povodom predstavljanja tvrtke MEP d.o.o. odnosno njihovog projekta izgradnje nove poslovne hale na Kukuljanovu.

Objavljeno u Novosti