Novosti

Sadržaj izdvojen po datumu: Travanj 2018

Industrijska zona d.o.o. Bakar, Primorje 39/II, raspisuje Natječaj br. 1/18 za prodaju građevinskog zemljišta u Industrijskoj zoni Kukuljanovo.

Objavljeno u Natječaji - arhiva

U Industrijskoj zoni Kukuljanovo sada je nešto manje od 200 tvrtki, a novi investitori uglavnom su uspješni korisnici EU fondova.

Objavljeno u Novosti

Poduzetnici smješteni u Industrijskoj zoni u Kukuljanovu poznati su i po uspješnosti u povlačenju novca iz Europskih fondova.

Objavljeno u Novosti

Uz pomoć konzultanata aplicirali smo na EU natječaje. Rezultat je proizvodna hala, uredi, novac za strojeve... , kažu u tvrtki Signalinea.

Objavljeno u Novosti
Srijeda, 11 Travanj 2018 00:00

Obavijest o privremenom zatvaranju prometa

Privremena zabrana prometovanja u Industrijskoj zoni Kukuljanovo na županijskoj cesti ŽC 5205 od Mavrinaca u smjeru Bakra i preusmjeravanje obilaznim pravcem preko javne ceste L 58110 Cernik – Kukuljnaovo

Objavljeno u Novosti
Utorak, 10 Travanj 2018 00:00

Najava: Program i poziv Poslovnog uzleta

Nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog Poslovnog uzleta u Bakru, i ove godine Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Bakrom nastavlja s besplatnim edukativnim danom za poduzetnike koji će se održati 24. travnja 2018. u konferencijskoj sali Industrijske Zone Bakar d.o.o. s početkom u 9:30 sati.

Objavljeno u Novosti