Novosti

Sadržaj izdvojen po datumu: Srpanj 2020

Poziv na konstituirajuću sjednicu Nadzornog odbora t.d. Industrijska zona d.o.o. u srijedu 29. srpnja 2020. godine s početkom u 16:00 sati u sjedištu društva.

Dnevni red preuzmite u privitku.

Objavljeno u Novosti

Obavještavamo sve poslovne subjekte, kao i posjetitelje Industrijske zone Bakar (Kukuljanovo), da se privodi kraju rekonstrukcija glavne pometnice u Zoni oznake ŽC 5205, dionica od kružnog raskrižja tj. rotora na sjevernom ulazu u zonu (Lesnina-Bauhaus-Lidl) u smjeru Bakra u dužini od 800,00 metara. Izvođač radova će u nedjelju 2. kolovoza 2020., s početkom u ranim jutarnjim satima, izvršiti asfaltiranje sva tri traka u punoj širini navedene prometnice koja će stoga tog dana biti zatvorena za promet do završetka radova.  

Objavljeno u Novosti

Poziv na 60. sjednicu Skupštine društva Industrijska zona d.o.o. Bakar u ponedjeljak 27. srpnja 2020.g. u 13.00 sati u sjedišti Društva.

Za više informacija i dnevni red preuzmite privitak.

Objavljeno u Novosti
Utorak, 07 Srpanj 2020 00:00

Obavijest o rekonstrukciji ceste

Obavještavamo sve poslovne subjekte, kao i posjetitelje Industrijske zone Bakar (Kukuljanovo), da je dana 3. srpnja 2020.g. započela rekonstrukcija glavne prometnice u zoni oznake ŽC 5205, dionica od kružnog raskrižja tj. rotora na sjevernom ulazu u zonu (Lesnina-Bauhaus-Lidl) u smjeru Bakra u dužini od 800,00 metara.

Radovi se sastoje od sanacije desnog prometnog traka u smjeru Bakra na kojoj se ugrađuje mreža sa staklenim vlaknima i novi BNS, a potom slijedi asfaltiranje sva tri traka prometnice u punoj širini koje će se najvjerojatnije izvesti nedjeljom. Županijska uprava za ceste PGŽ-a će obavijest o točnom datumu asfaltiranja pravovremeno izdati putem javnih glasila.

Vrijednost investicije je 2.500.000,00 kn a radove izvodi tvrtka GP KRK d.d. Rok za dovršetak je 30 radnih dana.

Molimo sve vozače koji prolaze ovom dionicom ceste da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i u cilju njihove sigurnosti i sigurnosti radnika na izvođenju radova brzinu prilagode nastalim okolnostima.

Objavljeno u Novosti